Tiesto prefers Thai Food – Interview from BNDeStem.nl

BREDA – Tijs Verwest, beter bekend als dj Tiësto, was de afgelopen dagen in Breda. Als gast, maandagavond tijdens een gala in bar-dancing Kerkplein en gisteren was hij voor een enkeling te bewonderen in zijn favoriete restaurant Thai-Jine aan de Haagweg, waar hij met zijn moeder en zus in alle rust genoot van een uitgebreide Thaise maaltijd.
Tijs Verwest (42), geboren en getogen in Breda, had nieuws voor zijn fans. Op 4 april komt zijn nieuwe cd uit: Tiësto’s Clublife, een mixcompilatie met werk van anderen, vier eigen nummers en een nummer met de Bredase dj Hardwell, met wie hij de plaat Zero 76 uitbracht. De plaat die hij maakte met de eveneens wereldberoemde Amerikaanse dj Busta Rhymes staat inmiddels op plaats zeven in de top 40, staat als enige buitenlandse nummer in de top 10 van Japan en is als een soort alarmschijf binnengekomen in de Engelse hitlijsten. En fan, stel er de agenda op in: vanaf 2 april verhuist het programma Tiësto’s Clublife van Radio 538 naar 3FM. Te beluisteren op zaterdagavond tussen 24.00 en 2.00 uur.

Tijs woont niet meer in Breda, heeft alleen nog een huis in Amsterdam waar hij zelf ook niet meer woont. “Die twee weken in het jaar dat ik in Nederland ben, verblijf ik bij familie of vrienden van wie ik er nog veel heb in Breda”, zei de wereldster gisteravond. Hij is trots op Breda, vooral op de binnenstad, en om dat te onderstrepen heeft hij de logo’s en het wapen van de stad opgevraagd. Verwest: “Als ik straks, waar ook ter wereld, live mijn nummers draai zullen wapen en logo’s van Breda geprojecteerd worden op led-schermen achter mij.” Vandaag reist hij naar Stockholm. Muziek produceren.

Author: admin

Share This Post On

2 Comments

  1. Wat een mooi gebaar maar weer zo zie je maar hoe creatief je bent houden zo .

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *